Projekt RS TERA jolle -2012

Haderslev Sejl-Clubs ungdomsafdeling arbejder på at få flere RS TERA jollen til klubben i 2012.
 
Haderslev Sejl-Clubs ungdomsafdeling drives af frivillige ulønnet trænere og forældre.
Vores mål er at lære børn og unge at sejle - Men det har også  stor betydning for klubben, at skabe et godt socialt miljø for både sejlere og forældre, der gør at sejlsporten bliver en glæde for hele familien. Der er plads til alle i Haderslev Sejl-Club. Både dem der kommer i klubben for at hyggesejle samt dem der ønsker at deltage i kapsejladser. For Haderslev Sejl-Club er glæden og betydningen ved at  se den enkelte sejlere udvikle sig personligt  gennem sejlsporten (større selvværd og selvtillid) den samme som at se en sejler blive nummer et ved et stævne.
 
Hvis I vælger at støtte Sejlsporten i Haderslev - Støtter I  bredden samt  ikke mindst en lokal social forankring.
 
 
RS TERA er en ny og spændende jolletype der udmærker sig ved at være meget fleksibel (2 sejlstørrelser - sejlere fra ca. 30-70 kg) samt prisbillig i anskaffelse og drift. De senere års erfaring viser endvidere at TERA jollen er en sjov jolle med tilpas udfordring - En jolle som børn og unge rigtig gerne vil sejle i.
 
Jolletypen vinder mere og mere frem i de danske sejlklubber og derfor også en jolle der er med, når klubber afholder stævner rundt om i landet. - Den 1. - 5  august 2011 blev der afholdt TERA VM i AAbenraa.
 
RS TERA i aktion - Youtube link klik her
 
Den vejledende udsalgspris for en RS TERA PRO jolle er 20.000 kr. 
  
HSC`s ungdomsafdeling har i de senere år været inde i en positiv udvikling, hvilket er den vigtigste årsag til at vi nu har behov for nyt udstyr for fortsat at kunne gøre det attraktivt for børn og unge at sejle.
 
Er du som lokal virksomhed interesseret i at støtte op om den positive udvikling ungdomssejlsporten i Haderslev er inde i og samtidig være med til at fastholde de lidt ældre og større sejlere i klubben  - samt nye sejlere der er kommet sent igang med sporten (Projekt RS TERA 2012) så kontakt Anders Hansen på 51543041 og hør hvad vi kan tilbyde retur.
  • Reklame på jolle og sejl (træning på Haderslev dam samt stævner i Sønderjylland).
  • Fælles pressemeddelse.
  • Evt. jolle og sejl ned i jeres Foyer i vinterhalvåret?
  • Familiearrangement for virksomhedens medarbejdere og deres børn, med mulighed for selv at se og prøve de aktiviteter klubben tilbyder medlemmerne.
 Youtube link eks. på reklamejolle klik her
 
Ungdomsformand
Anders Hansen
Ungdomsformand Nicolai Ebbesen | - Danmark | Tlf.: +4522 97 45 20 | ungdomsudvalg@haderslevsejlclub.dk